Construcții


Din 1993 până astăzi am finalizat cu success peste 120 de proiecte de construcții civile și industriale, oferind suport clienților noștri în luarea deciziilor, și asigurându-ne totodată de respectarea tuturor cerințelor de calitate și exigențelor de performanță ale acestora.

DEVIZA NOASTRĂ ÎN CEI PESTE 10 ANI DE ACTIVITATE A FOST SĂ OFERIM TOT CE AVEM MAI BUN CLIENTULUI NOSTRU PENTRU A-L PUTEA MULȚUMI.

Ne-am asigurat că avem tot timpul oamenii potriviți la locul potrivit (echipele noastre sunt formate din cei mai buni specialiști în domeniu construcțiilor civile și industrial)
Le-am oferit clienților noștri transparență în luarea deciziilor (ofertele noastre cuprind documentații tehnice și economice reglementate de legislația în vigoare. Costurile sunt prezentate sub forma unui deviz care îi permite clientului să urmărească în detaliu modul de formare a costului total, asigurându-se astfel că parteneriatul este unul avantajos pentru ambele părți)
Ne-am consultat permanent clienții (vă prezentăm alternativele și stabilim împreună care este alegerea potrivită pentru dumneavoastră)
Am înțeles că lucrul în echipă extinsă aduce beneficii importante clienților noștri (de-a lungul timpului am cooptat în echipa noastră arhitecți, proiectanți, designeri cu experiență pentru a găsi cele mai bune soluții la cele mai mici costuri)

Servicii oferite:

  • 1. Construcții la roșu
  • 2. Construcții la cheie
  • 3. Construcții Hale și Depozite
  • 4. Reabilitări
  • 5. Lucrări de hidroizolații și termoizolații
  • 6. Lucrări de finisaje și amenajări interioare
  • 7. Reabilitarea termică a locuințelor cu costuri zero

Contactați-ne acum la numărul de telefon: +40 734.651.945, și veți discuta cu un inginer constructor despre proiectul dumneavoastră și cum puntem împreună să finalizăm cu succes acest proiect.

...


PROIECTE DE CONSTRUCȚII REALIZATE DE PROFI ELEMENTS

Construcții la roșu

DENUMIRE PROIECT: Vilă unifamilială P+1E+P

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Obiectivul investiției a fost construirea unei clădiri cu regim de înălțime P+1E+P. Varianta constructivă aleasă a fost structură în cadre din beton armat cu pereți exterior și interior din zidărie.

Construcții la cheie

DENUMIRE PROIECT: Clădire pe structură mixtă S+P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Clădire pe structură mixtă (cadre și zidărie portantă) construită pentru activități religioase și locuire. Regimul de înălțime al construcției S+P+1E+M, cu o suprafață desfașurată de aproximativ 850 mp. În cadrul acestui proiect au fost realizate structura de rezistentă (construcție “la rosu”) și o parte din finisajele exterioare, instalații și racordari.

DENUMIRE PROIECT: Clădire pe structură de cadre P+1E+M și anexe

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Clădire pe structură de cadre cu zidării de închidere și compartimentări din cărămidă. Regimul de înălțime al construcției este P+1E+M, având o suprafață desfășurată de aproximativ 650 mp. În cadrul acestui proiect au fost realizate și alte construcții conexe (anexe, gard și garaj) fiind realizate construcția “la roșu”, instalații interioare și parțial finisajele.

DENUMIRE PROIECT: Clădire cu structură mixtă P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Construcție clădire P+1E+M cu structură mixtă de clădire pe cadre și zidărie portantă cu cărămizi GVP. Proiectul a avut ca obiective: realizarea clădirii cu suprafața construită de aproximat 450 mp, realizarea gardului și anexelor, realizarea instalațiilor, finisajelor, hidroizolației și termoizolației.

DENUMIRE PROIECT: Clădire cu structură mixtă S+P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Clădire cu structură mixtă pe cadre de beton armat și zidarie din cărămidă cu un regim de înălțime de S+P+1E+M și o suprafață construită de aproximativ 500 mp. În cadrul proiectului au fost parcurse următoarele activități majore: realizarea structurii de rezistență (etapa “la rosu”) , realizarea finisajelor, a hidroizolatiei, termoizolatiei, instalatiilor.

DENUMIRE PROIECT: Construcție clădire P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Obiectivul investiției a fost construirea unei clădiri cu regim de înălțime P+1E+M. La etapa de realizare a structurii de rezistență a clădirii au fost adăugate alte etape corespunzătoare realizării lucrărilor de finisaje, instalatii, și a termosistemului.

DENUMIRE PROIECT: Vilă P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Construcție realizată în structură în cadre din beton armat cu închideri exterioare și interioare din zidărie. În cadrul proiectul au fost realizări lucrări de instalații, termoizolare și finisaje interioare și exterioare.

DENUMIRE PROIECT: Vilă de vacanță P+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Construcție simpla din zidărie portantă cu scară balansată și șarpantă din lemn.

Construcții hale și depozite

DENUMIRE PROIECT: Construcție metalică P+1E + 2E retras

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Construcție realizată pe structură metalică, având două regimuri de înălțime.

DENUMIRE PROIECT: Hala metalică parter

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Hală pe structură metalică cu o deschidere finanțată din fonduri europene.

Proiecte de reabilitare, renovare și consolidare

DENUMIRE PROIECT: Renovare clădire S+P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
În cadrul proiectul au fost întreprinse activități de modificare a zidăriei existente, lucrări de termoizolație și finisaje pentru o construcție având un regim de înălțime de S+P+1E+M.

DENUMIRE PROIECT: Consolidare construcție P+1E+M

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
În cadrul acestui proiect au fost desfășurate lucrări de consolidare a structurii de rezistență, de modificare a pereților interior, de realizare a instalațiilor, finisajelor, hidroizolațiilor și termoizolațiilor.

DENUMIRE PROIECT: Consolidare și reamenajare subsol

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Obiectivul investiției a fost schimbarea funcționalității subsolului clădirii. În cadrul proiectului au fost realizate activități de consolidare a subsolului, compartimentare și reamenajare.

DENUMIRE PROIECT: Renovare interioară și exterioară imobil

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Proiectul a constat în renovarea interioară și exterioară a imobilului.

DENUMIRE PROIECT: Renovare imobil și reparații anexe

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Refacerea tencuielii pe zidăria clădirii, lucrări de termoizolație și lucrări aferente reparației anexelor.

DENUMIRE PROIECT: Consolidare și mansardare imobil

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
În cadrul proiectului au fost derulate activități de consolidare a clădirii dar și de mansardare cu termosistem și profilaturi.

DENUMIRE PROIECT: Renovare clădire P+1E+M și anexe

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Lucrări de renovare a clădirii cu regim de înălțime P+1E+M, constând în: lucrări de reparații la pereții din zidărie de cărămidă, aplicarea termosistemului și hidroizolației și realizarea finisajelor. O altă etapă a proiectului a fost consolidarea împrejmuirii imobilului.

DENUMIRE PROIECT: Reabilitare clădire S+P+1E+M și anexe

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Proiectul a avut ca activități principale demolarea, modificarea structurii de rezistență construire anexe și clădire S+P+1E+M, structură mixtă din cărămidă și elemente din beton armat, suprafața construită aproximativă de 350 mp.

DENUMIRE PROIECT: Consolidare clădire existentă

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Proiectul a avut ca obiective consolidarea structurii, realizarea lucrărilor de finisaje și termoizolație.

DENUMIRE PROIECT: Consolidare și renovare Monument Istoric

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
În cadrul proiectului au fost derulate activități de consolidare a structurii, lucrări de finisaje, instalații și termoizolație, fiind desfășurate inclusiv lucrări de înlocuire a invelitorii construcției.

DENUMIRE PROIECT: Renovare apartament în clădire construită în 1939

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Proiectul a avut ca obiectiv renovarea unui apartament într-o clădire construită în anul 1939 și a cuprins activități de refacere a tencuielilor și vopsitoriilor, înlocuire a pardoselii.

DENUMIRE PROIECT: Renovare apartament

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Proiectul a avut ca obiective renovarea completă a imobilului, schimbarea instalațiilor sanitare, termice și electrice cu modificări ale spațiilor interioare. În structura finală rezultată după renovare sunt incluse 3 camere și un loc pentru luat masa.

DENUMIRE PROIECT: Reabilitare și renovare imobil

...

DESCRIEREA PROIECTULUI:
Prin proiect s-a urmărit realizarea unor lucrări de consolidare a imobilului, refacere a termosistemului și a finisajelor.