Despre compania Profi Elements


Building the future since 1993

Compania Profi Elements S.R.L. activeaza in domeniul constructiilor inca din 1993, avand un portofoliu complex de clienti, pentru care a realizat diferite proiecte, in concordanta cu nevoile specifice ale fiecaruia.

Ca forma de organizare, compania noastra este persoana juridica romana, cu sediul societatii in Bucuresti.

De la inceputul activitatii noastre, ne-am axat pe nevoile clientilor, oferind o gama larga de servicii cum ar fi:

  • Realizarea de lucrari de constructii la cladiri cu maxim P+3,
  • Realizarea de constructii noi,
  • Realizarea de reparatii in cadrul unor constructii existente,
  • Realizarea de consolidari si extinderi.

In toate aceaste proiecte, echipa noastra pune la dispozitie resurse pentru a acoperi toate elementele necesare lucrarii – de la proiectare, autorizare, documentatii tehnico-financiare, lucrari de structura, instalatii, design interior, finisaje, vanzari de materiale de constructii pana la consultanta tehnica.

Pe parcursul activiatii, am asigurat servicii atat pentru persoane fizice, cat si persoanelor juridice.

Viziunea companiei

Compania Profi Elements S.R.L. urmareste, in calitatea sa de contractor general, sa livreze servicii si materiale la standarde inalte de calitate pentru a se asigura de satifacerea nevoilor si cerintelor fiecarui client. Astfel, prin solutii inovative pentru nevoile din ce in ce mai complexe si prin asigurarea unui management de calitate pentru toate proiectele companiei, Profi Elements este partenerul de incredere al fiecarui client.

Prin aceasta strategie, Profi Elements isi propune sa devina un model de servicii de inalta calitate, care sa ofere un standard ridicat pe piata in conditiile unor costuri corecte, aplicand solutii care sa vina in intampinarea nevoilor clientului prin aplicarea de metode inovative de plata.

Valorile sustinute

Zi de zi, in fiecare activitate pe care o intreprindem ne bazam pe un set de valori, care ne reprezinta cel mai bine spiritul:

Competenta
Compania Profi Elements ofera servicii complete si competente, prin care clientii primesc la cheie si la termen, o cladire construita bine cu cel mai bun raport dintre cost si rezultat.
Inovatia
Compania Profi Elements se afla intr-un proces cotinuu de invatare si modernizare, investind in tehnologia noua si cultivind inovatia inspirata.
Protejarea mediului
Deoarece mediul trebuie protejat, compania si-a propus sa sa construiasca cladiri care sa se integreze armonios in mediul inconjurator, asigurandu-se totodata de folosirea materialelor care cresc eficienta energetica a cladirilor.
Calitate
Standardele înalte și tehnologiile performante, care sunt îmbunătățite în continuu, definesc succesul companiei.
Securitate
Dotarea tehnică și aplicarea normativelor de securitate a muncii garantează siguranța pentru angajații companiei.

Astfel, compania noastra isi propune sa depaseasca asteptarile clientilor, sa ofere solutii complete, competitive si responsabile, valoare adaugata si satisfactie, atat pentru clienti cat si pentru actionari, angajati, la nivel micro, precum si intreaga comunitatea locala si societatea romaneasca, la nivel general. Pe baza experientei noastre in piata si a echipei de profesionisti, compania garanteaza cumularea eforturilor pentru adaptarea continua si evolutia lucrarilor de constructii realizate, in ritmul trendurilor internationale in tehnologie. La nivel social si comunitar, compania sustine progresul tehnologic si valorile reale. De asemenea, compania isi ia angajamentul de a fi ca si pana acum o companie verde, care constientizeaza importanta protejarii mediului inconjurator.

Misiune

Realizarea unor proiecte complexe prin metode inovative, din punct de vedere tehnologic si financiar prin metode axate pe nevoile si posibilitatile financiare ale clientului, luand in calcul responsabilitatile pentru mediu si dezvoltarea durabila.

In toate demersurile intreprinse, compania noastra se ghideaza dupa spiritul practic si cresterea confortului cotidian al clientilor nostri, pe de o parte, cat si calitatea, diversitatea si tehnologia propuse mediului industrial, pe de alta parte. Conducerea companiei este interesata permanent de modernizarea continua a activitatiilor pe care le deruleaza. Rezultatele inregistrate de firma noastra pana in prezent reprezinta o marturie certa a calitatii serviciilor noastre.

 


Nou!

Reabilitarea termică a locuinței cu costuri zero!

află cum pe reabilitaretermica-cladiri.ro

Reabilitare termica cu costuri zero